Participatie op de stadhuismanier: linksom of rechtsom gewone mensen zien mee te krijgen in waar het stadhuis mee…

Participatie op de stadhuismanier: linksom of rechtsom gewone mensen zien mee te krijgen in waar het stadhuis mee bezig is. Iedereen die naar zichzelf kijkt weet dat het andersom moet. Je komt in beweging voor dingen waar je zelf mee bezig bent. Dus weet je dat wat jij wilt van de mensen er sneller komt als je invoegt in waar die mensen zelf mee bezig zijn. Dat ze zo blij zijn met wat jij voor hen doet dat ze met jou mee gaan doen. Zoals ze meedoen met Ikea bijvoorbeeld waar ze zelf een deel van het productieproces zijn. Zou dat kunnen, zo’n Ikea-, Efteling-, Wikipedia-overheid? Die begint bij wat jij nodig hebt en zo jouw talenten mobiliseert? Of is dat te simpel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.