Wanneer ik om me heen kijk, dan zie ik naast verschillende belangen vaak ook gemeenschappelijk verlangens.

Wanneer ik om me heen kijk, dan zie ik naast verschillende belangen vaak ook gemeenschappelijk verlangens. We willen mensen duurzaam bijeenbrengen. We willen gaan voor een resultaat dat beklijft. We willen de kracht van verschillende waarheden benutten en de koek vergoten. Door op basis van een congruente visie veranderingen te realiseren.

https://www.lerendeleiders.nl/politiek-leiderschap/hoe-je-met-verbindend-onderhandelen-tegenstellingen-overbrugt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.