Netwerken is net werken.

Netwerken is net werken. Wie wil weten hoe het werkt moet eens goed naar burgemeester Ton Rombouts kijken. Netwerker ten voeten uit en helemaal volgens het boekje. “Haken, breien en punniken”. Vrijdag als de Jeroen Bosch tentoonstelling opent houdt hij feest. Niets had Den Bosch te bieden en toch maakt en krijgt de stad deze nooit vertoonde overzichtstentoonstelling. De kop van het artikel is zwak – goed netwerken is nou net het tegenovergestelde van ritselen – maar het artikel zelf laat precies zien hoe netwerken werkt. Op zijn Rombouts: “Uiteindelijk moet je het in een volle parochie verdienen “. Prachtig!
Volledige tekst: https://goo.gl/kwQVCD.

https://www.volkskrant.nl/binnenland/hoe-burgemeester-cultureel-hoogtepunt-den-bosch-binnen-ritselde~a4240901/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=free&utm_campaign=shared+content&hash=a75b4596ae4210b953609ac658c8d56cad3c0ea1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.