Veelbelovend.

Veelbelovend. Een film waarin gezichten het verhaal vertellen. Het verhaal is dat van WOI, The Great War, die best leuk was, tussen de oorlog door. De film is de oorlog door de ogen van de soldaten zelf. Alledaags met een randje gevaar en tegelijk die titel: They shall not grow old. Want even goed was het, ook door de ogen van de soldaten, de oorlog van mosterdgas, chloorgas, de eerste functionele handgranaten en mitrailleurs. Kanonnenvoer. Ben benieuwd of die wereld door de ogen van de soldaat ook in beeld komt. Wel of niet, het zal zeker fantastisch foto- en camerawerk zijn. Ook oorlog eigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.