De wal keert het schip.

De wal keert het schip. Steeds meer zorgprofessionals vertrekken en keren terug als zzp’er. Beter betaald en betere arbeidsvoorwaarden maar vooral bezig zijn met je echte vak in plaats van organisatiegedoe. En baas zijn over je eigen leven. Toch blijven zorgbestuurders vasthouden aan bureaucratische bedrijfslogica en hun mensen klein houden. Op een paar na ken ik er geeneen die de eigen medewerkers echt blij wil maken en ze daar zelf de regie over geeft. Dus komt er een moment dat de professionals die regie zelf durven nemen en dat echt doen. Geen mooiere revoluties dan stille revoluties. Nu die van de klanten nog.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/snelle-toename-zorg-zzp-ers-leidt-tot-problemen-bij-ziekenhuizen-en-zorginstellingen~b3727e50/?fbclid=IwAR1WtJL1lB0O71k73zAv_x-Crl_Yy_18aD8PAdK5xku-Bp-D7XWqvpT-pxI&utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.