Gelukkig, geestverwanten, ik was ze even kwijt.

Gelukkig, geestverwanten, ik was ze even kwijt. Een te groot beroep op zelfredzaamheid? “Een professional die aansluiting zoekt bij de zelfredzaamheid van een hulpvrager kan juist energie vrij maken”. Dat dat zo is wisten we altijd al maar in de oppositiepolitiek is er weinig ruimte voor dit geluid omdat het liberaal klinkt. Koud. Mensen zouden aan hun lot woorden overgelaten. Niets is minder waar, alleen vraagt het een door en door persoonsgerichte werkwijze. Zorgvuldig, toegewijd, met de klant aan het stuur, uit de behandelstand. Hoe dat werkt? Lees goo.gl/jCwvwq. Je hebt er wel vakmensen voor nodig, echte vakmensen. Daar zijn er veel te weinig van.

https://www.facebook.com/johnvanbeckers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.