Leerkrachten aan de lopende band

Ooit, begin jaren tachtig, wist de overheid precies hoe dicht zij met haar regels, wetten en bureaucratie de gewone mensen op de huid zat. Ze wilde er zelfs wat aan doen. Alleen is dat paradoxaal. Immers, als een overheid iets doet komen er juist regels en wetten bij. Loslaten is bij de overheid altijd vastpakken. En inmiddels is dat in veel bedrijven en professionele instellingen precies zo. Elke keer dat sinds de jaren tachtig regels en wetten zijn geteld waren dat er meer, tot wel 700 procent meer. Een oerwoud dat alsmaar dichter wordt en net als een Frankenstein-machine stilaan de macht overneemt en zich tegen zijn schepper keert. Prachtig pleidooi voor vertrouwen en vakmanschap (maar wat zijn we daar ver vandaan) – Lees hier verder.

https://goo.gl/kQEBpM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.