Altijd goed om de puntjes precies op de i te zetten.

Altijd goed om de puntjes precies op de i te zetten. Een van de ‘verworvenheden’ van de jaren zestig is dat geld verdienen een doel op zich werd. Tot dan toe betaalden grote bedrijven gewoon belasting en droegen ze zo bij aan de financiering van de verzorgingsstaat. Hoe minder dat sindsdien gebeurt, hoe meer de participatiesamenleving nodig werd. De puntjes op de i? In dit interview door Fox News legt ‘moron’ en ‘insane’ Rutger Bregman precies de vinger op de zere plek. Normaal gaat terug sneller dan heen omdat de route in je hoofd zit. Of deze weg terug sneller gaat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.