Learn to speak last.

Imatge relacionada

Geef mensen de kans om zelf op idee├źn te komen en voorstellen doen. Dan voelen ze zich gewaardeerd. Ze hebben het gevoel dat ze echt bijdragen aan wat er samen wordt gemaakt. Zeg niet ja en knik niet instemmend als je het ergens mee eens bent. Zeg ook niet nee en knik niet afkeurend als je het ergens niet mee eens bent. Stel alleen vragen, open, die jou en de anderen helpen te begrijpen wat bedoeld wordt. En neem pas als iedereen aan het woord is geweest zelf het woord. Learn to speak last.

New Look is an organization that helps teens find their “spark”, or passion, & live purpose-driven lives. In this video from our Signature Event, author, optimist & TED celebrity, Simon Sinek, gives 5 rules to follow as you find your spark! Invest in Usher’s New Look program to help more teens find their spark http://www.ushersnewlook.org/donate #StartTheSpark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.