Samen verantwoorden? Of samen aan de slag met verantwoorden?

Gelukkig is de gemeente Breda niet de enige die nieuwerwets wil verantwoorden, anders zouden we nog op het idee komen dat het in Breda een tandje lager mag. Minstens tien andere gemeentes zijn er even energiek mee bezig en hebben dat bovendien mooi opgeschreven. Zie http://bit.ly/2O9Le8q. Dat helpt ons allen om weer verdere stappen te zetten. Al geeft het wel te denken dat in geen van die tien (ook Breda?) de gemeente zelf op de foto staat. Zie de titel. Niet ‘Samen verantwoorden’ wat een werkelijk gave innovatie zou zijn maar ‘Samen aan de slag met verantwoorden’. En zie ook hoe angelaksisch de nieuwe aanvliegroute blijft. Terwijl we weten hoe weinig dat oplevert. Mag het leuker, moderner, briljanter, lichtvoetiger? Met de gemeente in het veld in plaats van op de tribune?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2019-03-16_13-46-00.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.