16/03/2019

Samen verantwoorden? Of samen aan de slag met verantwoorden?

Door johnbeckers

Gelukkig is de gemeente Breda niet de enige die nieuwerwets wil verantwoorden, anders zouden we nog op het idee komen dat het in Breda een tandje lager mag. Minstens tien andere gemeentes zijn er even energiek mee bezig en hebben dat bovendien mooi opgeschreven. Zie http://bit.ly/2O9Le8q. Dat helpt ons allen om weer verdere stappen te zetten. Al geeft het wel te denken dat in geen van die tien (ook Breda?) de gemeente zelf op de foto staat. Zie de titel. Niet ‘Samen verantwoorden’ wat een werkelijk gave innovatie zou zijn maar ‘Samen aan de slag met verantwoorden’. En zie ook hoe angelaksisch de nieuwe aanvliegroute blijft. Terwijl we weten hoe weinig dat oplevert. Mag het leuker, moderner, briljanter, lichtvoetiger? Met de gemeente in het veld in plaats van op de tribune?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2019-03-16_13-46-00.png