Tony’s Chocolonely introduceert ‘je compleet eigen reep maken’

Snoep op maat, helemaal van je zelf. Na de reiswereld, de bankensector, de pizzabrengers en vele anderen trekt nu ook de eerste snoepmaker de klant de productie in. Maak je eigen reep zonder er vieze handen van te krijgen.

Stel je eigen reep samen uit 20 ingrediënten en ontwerp vervolgens de verpakking ook zelf.

‘Create your own’Tony’s Chocolonely

Vanaf maandag 19 augustus kunnen consumenten online hun eigen Tony’s Chocolonely reep samenstellen en in zelf ontworpen verpakking (inclusief eigen tekst op de wikkel) thuis laten bezorgen. De chocomachine die dit mogelijk maakt is niet nieuw, want die staat in de brandstore van Tony’s Chocolonely in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het customizen van Tony’s-repen wordt nu wel een stuk toegankelijker gemaakt. (Zie video hieronder.)Tony’s Unlimiteds Delivery

Het consumenteninzicht waar Tony’s Chocolonely deze introductie op baseert, is het feit dat het merk verzoeken en smaakideeën van hun fans krijgt. ‘Of ze niet een reep kunnen maken met ananas, karamel en knettersuiker bijvoorbeeld?’ Tony’s Chocolonely vindt dat terecht. ‘Natuurlijk. Die smaakideeën nemen wij dan ook uiterst serieus (bijna net zo serieus als onze missie om de chocolade-industrie slaafvrij te maken). Niet alle ideeën konden worden uitgevoerd, maar nu kun je dus zelf aan de bak met 20 ingrediënten!’

Super Store (waar ook de 'megamonster-super-chocomaat' staat
Super Store (waar ook de ‘megamonster-super-chocomaat’ staatTony’s Chocolonely

Om het Tony’s-adagium (streven naar slaafvrije chocolade) kracht bij te zetten, wordt de ‘zelfgemaakte unlimited-reep’ in tweeën verpakt en bezorgd. ‘Dat hoort’, zegt Tony’s, ‘je kunt je zelfgemaakte reep namelijk delen. Eén helft voor jezelf en één voor ’n ander. Vergeet je niet onze missie te delen als je je reep deelt?’

Hé! Twee stukken!
Hé! Twee stukken!Tony’s Chocolonely

De customized reep kost 7,50 euro plus verzendkosten. De reep wordt binnen 5 werkdagen bezorgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.