Huh Dictee

Gisteren in het nieuws, de ambtenaar die leesbaar leert schrijven. Vanmiddag in Breda de presentatie van de resultaten van het eerste jaar Breda Eenvoudig. Dezelfde missie, met resultaten. Wil je het zien, kom om 18:00 uur naar de Huh? Talkshow in MotMot Gallery in Breda.

Een voorproefje? Hieronder ons Huh Dictee. Het laat zien hoe het werkt als je iets niet snapt. Een sprekend voorbeeld van hoe het niet moet: Niet Breda Eenvoudig. Gemiddeld 22 woorden per zin. Dat staat gelijk met academisch niveau. Knap geschreven, voor de meeste mensen niet te lezen. Achtergrondinformatie: Breda Eenvoudig.

Links: Linkedin Facebook

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.