Vitale kuikens, welk ras u ook kiest

Sub.-kuikens-groot.jpg
Sub.-kuikens-klein.jpg

Vanuit ultramoderne broederijen in Nederland en partner-broederijen in Duitsland levert Probroed & Sloot een hoge en constante kwaliteit eendagskuikens van toonaangevende rassen als Ross 308 en 708 en Cobb500. Plus vakkundige begeleiding voor en tijdens de eerste week van opzet. Ross 308

“De Ross 308 staat wereldwijd bekend om z’n constante prestaties als vleeskuiken. Zowel integraties als zelfstandige boeren waarderen de groeikracht, voedselefficiency en de robuuste prestaties van de Ross 308.” (bron: Aviagen/Ross)Lees meer op de website van Aviagen »
Ross 708“De Ross 708 lijn is ontwikkeld om het broedresultaat van de moederdieren te vergroten zonder een efficiënte vleesproductie in de weg te staan. De Ross 708 past in een markt waar de groeiende vraag naar kipfilet het belang van een hoge vleesopbrengst versterkt.” (bron: Aviagen/Ross) Lees meer op de website van Aviagen »

Cobb 500“’s Werelds meest efficiënte vleeskuiken heeft de laagste voedselconversie, de beste groeisnelheid en doet het uitstekend op minder kostbaar voedsel. Eigenschappen die de Cobb 500 het concurrentievoordeel geven van de laagste kosten per kilogram geproduceerd lichaamsgewicht.” (bron: Cobb-Vantress) Lees meer op de website van Cobb-Vantress »

Hubbard Flex
“Het Flex vleeskuiken is een efficiënte groeier en is inzetbaar voor een brede range lichaamsgewichten, afhankelijk van de gewenste producteigenschappen.” (bron: Hubbard)
Lees meer op de website van Hubbard »

Hubbard JA 757
“Hubbard biedt een breed palet antwoorden op de marktvraag naar vleeskuikens […] die passen binnen specifieke kwaliteitsprogramma’s.” (bron: Hubbard)Zo levert Probroed & Sloot voor de scharrel-ketenintegratie (Volwaard) het ras Hubbard JA 757. 
Lees meer op de website van Hubbard »

Probroed & Sloot is een onafhankelijke broederijonderneming in de vleespluimveeketen in Nederland, Duitsland en België. We leveren kuikens die uitblinken in vitaliteit en rendement voor de vleeskuikenhouder. We zijn innovatief en werken we gericht samen met onze partners in de keten.

Bron: ProBroed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.